menuordersearch
kiafarm.ir

میوه خشک کن 30 سینی صنعتی

مشاهده سبد خرید
تومان
aparatgooglefacebooktwiteryou
فروشگاه کیافارم 09129369840 جعفری
میوه خشک کن 30 سینی صنعتی
مدل کالا
میوه خشک کن 30 سینی صنعتی
میوه خشک کن صنعتی 1
میوه خشک کن صنعتی 2
میوه خشک کن صنعتی 3
میوه خشک کن صنعتی 4
میوه خشک کن صنعتی 5
میوه خشک کن صنعتی 7
میوه خشک کن صنعتی 6
میوه خشک کن صنعتی 8
میوه خشک کن صنعتی 9
میوه خشک کن صنعتی 10
تصاویر بیشتر
میوه خشک کن 30 سینی صنعتی
(0)
(0)
میوه خشک کن 30 سینی صنعتی
وضعیت کالا : موجود
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
55,000,000 تومان
میوه خشک کن 30 سینی صنعتی

میوه خشک کن 30 سینی صنعتی

  • بدنه بیرونی از جنس گالوانیزه با رنگ کوره ای
  • برق تکفاز
  • دستگاه گازی با سیستم پیلوت و شمعک
  • 3 عدد فن 25 در 25 دمنده
  • 30 عدد سینی
  • ابعاد سینی 80 * 60 سانتیمتر
  • 36 ماه گارانتی کنترلر

 

خشک کن میوه 30 سینی صنعتی از جمله دستگاه های صنعتی و کارگاهی خشک کردن میوه است که امکان خشک کنی سریع و با کیفیت بسیار بالای محصولات را فراهم میکند. این خشک کن با استفاده از برق تک فازی شهری کار میکند. یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش شامل این محصول میشود.

 

توضیحات تکمیلی

جدول مشخصات فنی میوه خشک کن 30 سینی صنعتی :

 

بدنه بیرونی

گالوانیزه با رنگ کوره ای

بدنه داخلی

گالوانیزه

درب

گالوانیزه، قسمت میانی از پلکسی نشکن با نمای شیشه ای

نگهدارنده سینی ها

گالوانیزه

ابعاد سینی

60 در 80 سانتیمتر

جنس سینی

گالوانیزه (امکان سفارش استیل وجود دارد)

تعداد فن

3 عدد فن سیرکوله + 3 عدد فن رطوبت گیر

مدل فن سیرکوله

دمنده دارای نشان استاندارد ملی با نشان انرژی A

سرعت چرخش فن سیرکوله

2800 دور در دقیقه

درب

گالوانیزه با رنگ کوره ای

تعداد سینی

30 عدد

سیستم گرمایشی

گازی

نوع گاز مورد نیاز

شهری (در صورت نیاز امکان سفارش با گاز مایع نیز وجود دارد)

میزان برق مصرفی

220 ولت شهری

تایمر تنظیم زمان خاموش شدن

دارد

ترموستات قابل تنظیم

دارد

چراغ داخل کابین

ندارد، در صورت سفارش مشتری داخل کابین قرار میگیرد

توری

ارسال میشود

دفترچه راهنما

ارسال میشود

گارانتی

18 ماه بدنه و المنت، 36 ماه گارانتی کنترلر و تابلو برق

خذمات پس از فروش

10 سال

جدول ظرفیت جاگیری و خشک کنی میوه خشک کن 30 سینی صنعتی :

نوع مواد

متوسط ظرفیت جاگیری (ظرفیت نامی)

زمان حدودی خشک کنندگی

سبزی

16 تا 20 کیلوگرم

3 تا 4 ساعت

سیب پرتقال، کیوی و

40 تا 44 کیلوگرم

8 تا 9 ساعت

آلو

150 کیلوگرم

12 تا 15 ساعت

زرد آلو

120 کیلوگرم

12 تا 15 ساعت

نکته : موارد بیان شده در جدول بالا به صورت تقریبی است. آب دار بودن مواد و همینطور قطر اسلایس ها در مدت زمان خشک کنی تاثیر گذار است. همچنین ابعاد میوه ها نیز در وزن موادی که داخل توری قرار میگیرند موثر است.

بدنه :

بدنه این خشک کن حرفه ای و صنعتی از جنس گالوانیزه با رنگ کوره ای طراحی و تولید شده است. در طراحی بدنه ی داخلی و نگهدارنده ی سینی های این خشک کن میوه از گالوانیزه خالص استفاده شده است.

 

استفاده از گالوانیزه باکیفیت و خالص در افزایش طول عمر خشک کن میوه تاثیر بسزایی دارد. همچنین رنگ کوره ای مقاومت در مقابل زنگ زدگی را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد.

این خشک کن دارای ابعادی برابر با 220 سانتیمتر ارتفاع، 140 سانتیمتر عمق و 75 سانتیمتر عرض است.

درب :

درب مورد استفاده در این خشک کن میوه همچون بدنه از جنس گالوانیزه با رنگ کوره ای طراحی و تولید شده است. بر روی درب قسمتی شیشه مانند قرار داده شده است که از جنس پلکسی نشکن است که با استفاده از آن قسمت می‌توانید نحوه ی خشک کنی و انجام فرایندهای متناسب با آن را مشاهده کنید.

 

همچنین درب دارای چفت مخصوص است که با توجه به طراحی استاندارد آن از خروج بدون برنامه ریزی شده ی رطوبت جلوگیری خواهد کرد.

سوخت مصرفی :

کارخانه EIG این محصول را به صورت گازی طراحی و تولید کرده است. این میوه خشک کن صنعتی دارای پیلوت و شمعک است. گاز مورد نیاز از نوع گاز شهری است و اتصال خشک کن به آن به راحتی امکان پذیر است.

 

به منظور روشن کردن میوه خشک کن، ابتدا باید شمعک را به صورت دستی روشن کنید، سپس با قرار دادن کلید مخصوص در حالت روشن، پیلوت روشن شده و گرما ایجاد میشود.

فن سیرکوله و رطوبت :

به منظور افزایش کارایی این خشک کن، از فن های صنعتی 2800 دور در دقیقه شرکت دمنده در داخل خشک کن استفاده کرده است. تعداد این فن ها 3 عدد بوده و به گونه ای قرار داده شده است که سیرکولاسیون هوا در تمامی سینی ها یکسان باشد.

 

سیرکولاسیون یکسان سبب توزیع یکنواخت دما در تمامی قطعات شده و در نتیجه تمامی میوه ها و سبزی ها در سینی مختلف به صورت همزمان و به یک مقدار گرما دیده و خشک میشوند.

همچنین دو عدد فن رطوبت گیر نیز در داخل کابین قرار داده شده است تا رطوبت موجود در محفظه ی داخلی را به بیرون منتقل کنند.

تمامی فن های مورد استفاده دارای IP استاندارد مقاوم در برابر رطوبت و گردوغبار است که سبب افزایش طول عمر فن ها خواهد شد.

ترموستات با قابلیت تنظیم دما :

یک ترموستات دمایی با سنسور دقیق بر روی این میوه خشک کن قرار داده شده است که امکان تنظیم دمای داخل را برای اپراتور فراهم میکند.

 

با استفاده از این ترموستات اپراتور میتواند دمای مدنظر را وارد کرده و زمانی که دستگاه به آن دما رسید، سیستم گرمایشی خاموش میشود. زمانی که دما کاهش پیدا کرد مجددا سیستم روشن خواهد شد.

چنین عملکردی 2 فایده ی عمده دارد :

افزایش طول عمر قطعات گرمایشی : به دلیل کنترل دما، سیستم گرمایشی مدت زمان بیشتری را برای استراحت خواهد داشت و درنتیجه طول عمر کاهش پیدا خواهد کرد.

تنظیم دما برای محصولات خاص : دمای مورد نیاز برای خشک کردن مواد مختلف متفاوت است. از این رو با استفاده از ترموستات تعبیه شده در داخل کابین می‌توان دمای مناسب برای خشک کنی مواد مختلف را تنظیم کرد.

سوپر تایمر :

یک سوپر تایمر بر روی کنترلر قرار داده شده است که امکان تنظیم زمان را فراهم میکند. با استفاده از این سوپر تایمر میتوانید زمانی را مشخص کنید که سیستم در آن تایم خاموش میشود. تنظیم دما بر حسب دقیقه و ساعت امکان پذیر است.

ظرفیت خشک کن میوه :

 

ظرفیت نامی این میوه خشک کن صنعتی در حدود 150 کیلوگرم است. بیان این نکته ضروری است که اصولا ظرفیت میوه خشک کن ها به صورت جامع برای تمامی میوه ها و سبزی ها قابل بیان نیست. این مورد بستگی به ضخامت اسلایل ها و آبدار بودن میوه ها دارد. برای مثال ظرفیت این میوه خشک کن برای خشک کردن آلو در حدود 150 کیلوگرم است که این عدد برای سیب و پرتقال و کیوی چیزی در حدود 40 تا 45 کیلوگرم میشود!

نکته ی مهم توجه به اندازه ی اسلایس ها نیز است. اگر اسلایس ها ظریف باشد (چیپسی)، سرعت خشک کنی بالا خواهد بود در حالی که وزن کلی به دلیل محدودیت تعداد سینی کاهش پیدا میکند.

همینطور اگر اسلایس های ضخیم تر باشد، ظرفیت افزایش پیدا کرده و زمان خشک کنی نیز بیشتر خواهد بود.

استاندارد اندازه ی ضخامت برای میوه های مختلف متفاوت است و باید این مقدار به صورت دقیقی توسط دستگاه اسلایسر میوه با تیغ ثابت اندازه گیری شود تا خشک کنی تمامی میوه ها به صورت یکنواخت انجام گیرد.

نکته ی دیگر آبدار بودن میوه ها و تاثیر آن بر وزن و مدت زمان خشک کردن است. هر چقدر میوه آبدار تر باشد، وزن میوه ورودی به داخل بالا و وزن مواد خشک خارج شده پایین خواهد بود.

از این رو در زمان انتخاب میوه نیز به این مورد توجه ویژه ای داشته باشید.